Geokon tager datasikkerhed alvorligt

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Uden at de måske tænker så meget over det, så har to tredje del af Geokons kunder data opbevaret hos os. Nogle får hostede deres GeoEnviron løsning hos os, andre har sendt kopier af deres database til os med henblik på arkivering, mens endnu andre har en VPN (virtual private network) forbindelse til os, der gør, at vi har adgang til deres database og tilbyder udvidet support funktioner. Uanset hvad, er deres data i sikre hænder. Geokon har aldrig lidt datatab, og vi har netop opgraderet vores hosting løsning for at gøre det endnu mere sikkert og pålideligt.

Hostingcentre – believe it or not

Hostingcentre er mere eller mindre uigennemtrængelige. Der er vagter 24/7, hegn, sikkerhedskameraer og indviklet biometriske indgangsprocedurer med højteknologiske låse. Der er endda menneskefælder! Adgang er begrænset til navngivne personer, og selv hvis man tør nærme sig og har lov til at komme ind, skal man altid være i følgeskab med en af hostingcentrets medarbejdere under hele besøget.

Intet er overladt til tilfældigheder. Der er følsomme systemer dedikeret til hurtig opdagelse af mulige utætheder i vandrør, såkaldte VESDA-systemer (Very Early Smoke Detection Aspiration), for at opdage og slukke eventuelle brande næsten før de er begyndt, og klimakontrol-systemer designet specifikt til at håndtere luftcirkulation i hostingmiljøer.

Alt er bygget med redundans. Hvilket vil sige, at der udenfor står en diesel generator, som slår til i tilfælde af strømafbrydelser, og alle server er udstyret med en ekstra strømforsyning o.s.v.

Selve serverne fjerndriftes via VPN forbindelser og overvåges automatisk for at sikre øjeblikkelig besked om eventuelle nedetid. Og serverne er virtuelle, så der er altid ekstra kapacitet til rådighed.

Men ikke nok med alt det

Geokon tager dagligt 3 kopier af GeoEnviron databasen, for de kunder vi hoster, og vi tager også kopier af hostingmiljøet. Kopierne er endda hostede i to forskellige danske hostingcentre, som begge indhenter årlige revisorpåtegnelser på, at de opfylder de strenge certificeringskrav.

Det betyder blandt andet, at hvis en server skulle gå ned, så er der altid en backup til rådighed, der kan slås til med det samme således at eventuelle nedetid holdes på et absolut minimum.

Som at være nybagt mor

Det er altid svært at overlade sin kostbarheder i andres hænder. Man kan næsten ikke lade være med at bekymre sig om, hvad der kunne ske. Til trods for det, så har langt hovedparten af vores kunder betroet os deres data.

Nok fordi det er svært at forestille sig, at det kunne være i sikrere hænder.

linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?