Hvorfor er hosting vigtigt? Her er 5 gode grunde

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Efterhånden vælger flere og flere kommuner at outsource driften af deres GeoEnviron løsning til Geokon. Det er der flere fordele i, som både letter brugernes hverdag og giver os, som softwareudviklere, muligheden for bedre at servicere vores kunder.

Her er 5 gode grunde til at få Geokon til at hoste jeres GeoEnviron løsning.

Sikre stabil drift

GeoEnviron er sofistikeret software, hvis drift kræver en del indsigt og viden. Vi er eksperter i at drifte GeoEnviron og drifter og overvåger det i et miljø, der er skræddersyet til formålet.

Få nye funktioner hurtigere

Som kunde, der får sin løsning hostet af Geokon, er du altid på den nyeste version af GeoEnviron. Det betyder selvfølgelig også, at du får hurtigere adgang til de nyeste funktioner såsom drag and drop dokument import.

Komme hurtigt i gang

Vælger du at købe et nyt modul, der udvider GeoEnvirons funktionalitet, kommer du oftest meget hurtigere i gang, hvis din løsning driftes af Geokon.

I forbindelse med udrulning af GeoEnvirons DMA integration var vi f.eks. i stand til at idriftsætte løsningen fra den ene dag til den anden hos de kunder, der har valgt at hoste GeoEnviron hos Geokon.

Få en gnidningsløs brugeroplevelse

Vi oplever ofte kunder, der kontakter vores support med problemer, som bunder i, at de bruger en forældet GeoEnviron version. Dette undgås med en hosting aftale, da man altid vil være på den nyeste GeoEnviron version.

En samarbejdspartner der kan mere

Som en fleksibel samarbejdspartner udvikler vi specialløsninger på kundernes anledning. Hvis din GeoEnviron løsning driftes af Geokon, så er der større chancer for, at vi kan være behjælpelige.

linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?