Hosting i Helsingør kommune

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Helsingør Kommune oplever større tryghed og stabilitet i IT driften med GeoEnviron Hosting

Helsingør Kommune valgte i efteråret 2015 at flytte driften af deres GeoEnviron løsninger over i Geokons hostingcenter. Med alle informationer om Helsingørs GeoEnviron setup samlet under ét tag er Geokon på forkant med potentielle uhensigtsmæssigheder og har de oplysninger, der er nødvendige for at kunne yde en effektiv og målrettet support.
Vi har talt med Lajla Højbjerg, miljøsagsbehandler i Helsingør Kommune, for at høre nærmere om, hvilke overvejelser, der ligger bag beslutningen om at lade Geokon stå for driften.
Hun fortæller, at et af hovedformålene var at opnå en højere driftsstabilitet i det daglige arbejde – og samtidig at slippe for bekymringer omkring oppetid, service- og databaseversioner.

Lajla fortæller videre, at IT-afdelingen i Helsingør kommune ikke sidder i de samme fysiske rammer som sagsbehandlerne, hvilket godt kan byde på udfordringer, når der er travlt, og når der ofte skal foretages opgraderinger til nye versioner af programmet.
”En hosting løsning var derfor oplagt i vores organisation, da det giver vores IT afdeling mere luft til andre vigtige opgaver, som de også skal påtage sig. Samtidig slipper vi, der sidder i miljøafdelingen, for at skulle tænke på, om vi arbejder i de rigtige programversioner, og om de bagvedliggende ting kører, som de skal.”

I trygge hænder
”Selve forløbet med flytning af vores drifts setup til Geokons hostingcenter gik rigtig fint. Vi oplevede en stor tryghed i den kommunikation, der var under hele processen mellem Geokons hostingcenter og vores IT afdeling. Det var rigtig rart, at vi vidste, at der sad én i den anden ende og tog ansvar – og havde tjek på det”, siger Lajla og fortsætter:
”Det giver os en stor tryghed at vide, at eventuelle problemer og udfordringer kan løses i en fart, så vi hurtigt kan komme videre med vores arbejde. Den tekniske support fungerer godt, og vi får svar på de fleste ting med det samme. ”

Vi sender en stor tak til Lajla Højbjerg, fordi hun havde lyst til at dele sine oplevelser med os.

Hvorfor GeoEnviron Hosting?

  • Altid opdateret til seneste version af både GeoEnviron, services, integrationer og web-løsninger
  • Fuldt automatiseret udrulning, opdatering og oprettelse minimerer fejl til et absolut minimum
  • Høj datasikkerhed.
  • Fleksibel og skalerbar i forhold applikationer og funktion
  • Hurtig og kvalificeret brugersupport
linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?