I Sønderborg Kommune sættes GeoEnviron data på kort

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

GIS Integration

GeoEnviron Miljø blev implementeret hos Sønderborg Kommune i løbet af 2015, og nu sættes deres GeoEnviron data på GIS-kort. Kortet fungerer både som arbejdsredskab for alle miljøsagsbehandlere og som informationskort for øvrige afdelinger, der har brug for at se diverse miljødata.

Alle GeoEnviron brugerne kan anvende kortdataene effektivt med springfunktionaliteten mellem GeoEnviron og kortet. Det vil sige, at har man udpeget et objekt i kortet og ønsker yderligere oplysninger, så klikkes der på GeoEnviron linket, hvorefter objektet åbnes i GeoEnviron og flere detaildata præsenteres.
Omvendt kan man også fra en lokalitet i GeoEnviron springe direkte til denne i kortet og eksempelvis se placeringen af tilsynspligtige virksomheder og landbrug, boringer med nitrat- og sulfatkoncentrationer, placering af olieudskillere og gyllebeholdere med videre.

Løsningen er udviklet i et samarbejde mellem Geokon, SWECO (tidligere Grontmij) og Sønderborg Kommune – ved brug af GeoEnvirons standard GIS API. Grundmodulet i Spatial Suite er udviklet af SWECO, og selve opsætningen og konfigurationen er udført af Sønderborg Kommunes Geodata team.

Fakta
GeoEnviron GIS API er et standard API, som kan anvendes af alle GIS løsninger i tilknytning til GeoEnviron Miljø og Byggesag.
På nuværende tidspunkt arbejder både Orbicon og NIRAS på at udvikle en integration med GeoEnviron GIS API til henholdsvis NetGIS og KortInfo.

Læs mere om GIS API her!

ÆØÅ

linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?