GeoEnviron integration med Byg og Miljø skaber overblik og tilfører struktur i dialogen med ansøgerne

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Byg og miljø integration

Det er dialogen der skaber indsigt, og strukturen der skaber værdi

Dette anfører Tora Djernæs fra Aabenraa Kommune omkring GeoEnviron integrationen med Byg og Miljø, efter at den med succes er blevet fuldt implementeret i både byggesags- og miljøafdelingerne.

Det, at alle kommuner bruger Byg og Miljø, gør at der er en større ensartethed i sagsbehandlingen. Borgerne oplever samtidig også en mere flydende dialog i sagsbehandlingen, da dialogen er samlet i ét forum.

“Jo mere vi kan koble sammen, jo kortere sagsbehandlingstid opnår vi”

Tora tilføjer: “Byg og Miljø integrationen tilfører overblik og struktur i vores hverdag. Vi kan ledelsesmæssigt gå ind og se, hvor tyngden af opgaver ligger. Vi kan se hvor mange sager vi har, hvilke sager der afventer en reaktion fra os og hvor mange sager, der eksempelvis stadig er åbne. Dette bliver tydeligt angivet på vores to-do-liste og styringsreol.

Derudover kan vi overføre en opgave fra én sag til en anden, på tværs af modulerne – dette er et utroligt godt værktøj. Jo mere vi kan koble sammen, jo kortere sagsbehandlingstid vil vi kunne opnå på langt sigt. Når jeg som byggesagsbehandler kan gå ind i GeoEnviron og danne mig et overblik over, om f.eks. en spildevandstilladelse er givet og ikke længere er afhængig af, at sagsbehandleren, der sidder med sagen, er fysisk til stede i huset, giver det et meget bedre flow og vil spare os tid”.

“Jeg oplever, at vi bliver hørt”

Aabenraa kommune er en af de 5 kommuner, der har deltaget i projektarbejdet omkringToraweb
integrationsløsningen mellem GeoEnviron og Byg og Miljø, og om samarbejdet siger Tora følgende:

Jeg har været vant til, at vi kan komme med input til ændringer eller ønsker om nye tiltag i GeoEnviron – og her oplever jeg, at vi bliver hørt. Det flow vi ønsker mellem Byg og Miljø og GeoEnviron, kunne jeg rigtig godt tænke mig at være med til at præge. Det var min bevæggrund for at sige ja til at deltage i udviklingssamarbejdet med Geokon – og jeg synes så også, vi har haft rig mulighed for at præge den endelige integrationsløsning”.

 

linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?