Den glade tilsynsarbejdsplanlægningstid

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

December er en traditionsrig måned, og selvom det måske ikke ligefrem bliver fejret, er en af månedens vigtigste traditioner tilsynsarbejdsplanlægning. Det er nemlig nu, der skal findes ud af, hvilke virksomheder og landbrug, der skal føres tilsyn på i det kommende år.

For at hjælpe jer godt i gang, har vi sørget for en række tilsynsarbejdsplanlægnings- og dashboard forbedringer i den seneste udgave af GeoEnviron (version 9.5). Ved at anvende dem på bedste vis, kan I få en endnu mere effektiv tilsynsarbejdsplanlægning og være helt sikre på, at lovgivningen bliver efterfulgt til punkt og prikke.

Er du i tvivl, om I kører med GeoEnviron 9.5, kan det nemt tjekkes ved at klikke ”Om/GeoEnviron” i menulinjen i GeoEnviron. Kører du med en ældre udgave, er det en god ide lige at prikke til IT-afdelingen og bede dem om at opdatere til den nyeste GeoEnviron version.

Hvis du har brug for hjælp med tilsynsarbejdsplanlægningsprocessen så kommer vi gerne til undsætning, enten online eller ved et besøg. Kontakt leverancekonsulent Simon Witt på sw@geokon.dk eller 36 36 29 09 for at høre nærmere.

Go’ Jul!

linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?