Om os

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Geokon A/S blev grundlagt i 1971 og er et dansk familieejet firma, der tilbyder fokuserede IT løsninger og udvikling inden for teknik- og miljøområdet – både i Danmark og i udlandet. IT og miljø ligger i vores gener og er omdrejningspunktet i vores produktportefølje, som i dag blandt andet består af GeoEnviron løsningen. Vi er er en unik virksomhed, som både værner om vores kultur, medarbejdere og kunder.

I Geokon A/S tilbyder vi softwareudvikling, IT service og uddannelse til den offentlige og private sektor. Vi er blandt pionererne inden for softwareudvikling i Danmark til miljø- og teknikforvaltning, og på nuværende tidspunkt leverer vi IT teknologi til op imod 80 % af de danske kommuner, staten, forsyningsvirksomheder samt en lang række miljømyndigheder i udlandet.

Vejen til et bedre miljø

Vores forretning udspringer af egen softwareudvikling og vores mission er at levere målrettede IT løsninger til myndigheder og virksomheder, for at skabe det bedste fundamentet for vurdering og forbedring af fremtidens miljøforhold.

Vi har mange års erfaring med systemudvikling inden for teknik- og miljøadministration, og gennem de sidste 20 år har vi opbygget en dyb, faglig og teknisk viden til at bistå både virksomheder og myndigheder med målrettede softwareløsninger til bæredygtig kontrol af miljøet.

Kunderne i centrum

Vi designer og udvikler vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Vi sætter en ære i at forstå de forskellige faggruppers udfordringer og omsætte disse til effektive løsninger – derfor egner vores løsninger sig til alle typer af organisationer på tværs af alle brancher.

Geokon i hjertet

I Geokon værdsætter vi vores medarbejdere og har et uformelt arbejdsklima, hvor vi lægger vægt på respekt, åbenhed og tillid. Vi skaber resultater gennem personligt initiativ og samarbejde – og altid med en stolthed omkring vores produkter og ydelser.

 

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?