Kursusoversigt 2017

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Geokon tilbyder en bred vifte af kurser i Jylland og på Sjælland. Kurserne tager udgangspunkt i sagsbehandleres dagligdag og har til formål at hjælpe deltagerne med at blive bedre til at løse de udfordringer, de står over for.

Bliv dus med GeoEnviron Miljø

På kurset bliver du klædt på til at udføre tilsyn ved brug af GeoEnviron på virksomheder og landbrug. Du lærer at navigere og søge effektivt, at registrer en bred vifte af miljøtekniske data, og hvordan du håndterer håndhævelser og fletning af tilsynsrapport til DMA.

Læs mere

Byggesager i GeoEnviron

På kurset bliver du klædt på til at håndtere byggesagsarbejde i GeoEnviron. Med udgangspunkt i sagsgangen lærer du, hvordan du kan bruge GeoEnviron til at understøtte og forenkle arbejdsprocesser. Endvidere lærer du tips og tricks til håndtering af korrespondance, ansøgninger og tilladelser.

Læs mere

GeoEnviron Byggesag i dybden

På kurset bliver du klædt på til at bruge GeoEnviron til process styring. Du lærer, hvordan du kan arbejde med tjeklisten, to-do- listen, styringsreolen og skabeloner til at opretholde et overblik over sagerne. Der er mulighed for at stille spørgsmål forud for kurset, så netop dine udfordringer medtages og inddrages i undervisningen.

Læs mere

GeoEnviron tips og tricks

På kurset bliver du klædt på til at bruge GeoEnviron smartere og mere effektivt. Du får værktøjer, tips og tricks, der gør, at du hurtigt kan navigere rundt i systemet og udnytte sammenspillet mellem vinduer og visninger, så data præsenteres korrekt. På kurset tager vi fat på udfordringer fra din egen dagligdag med GeoEnviron.

Læs mere

Miljøtilsyns A-Z

På kurset bliver du klædt på til at beherske og styre arbejdet med miljøtilsyn i GeoEnviron. Du lærer om sammenhængen mellem miljølovgivning og opsætningen i GeoEnviron, så du bliver i stand til at vurdere, hvordan systemet bedst anvendes til at planlægge, udføre og indberette miljøtilsyn.

Læs mere

Tilsyn på farten

Dette kursus tilbydes som en ekstra halv dag i forlængelse af kurset Miljøtilsyn A-Z.  Du lærer om opsætning og brug af mobilt tilsyn, og vi giver dig mulighed for at prøve mobilappen i praksis, så du oplever, hvordan workflowet er. Husk mobilen!

Læs mere

Tilsynsrapporter og kontrol programmer

På kurset bliver du klædt på til at udarbejde, offentliggøre og fremsende egne tilsynsrapporter for både virksomheder og landbrug. Du lærer at etablere kontrolpunkter og kontrolprogrammer samt stamdata opsæt omkring systemtyper m.m.

Læs mere

Vandindvinding

På kurset bliver du klædt på til at arbejde i GeoEnviron Vandindindvinding. Du lærer alt om, hvordan systemet bedst bruges til at støtte og lette de gængse arbejdsprocesser, og vi går i dybden med registreringspraksis i forhold til Jupiter.

Læs mere

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?