Staten

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Behandling af offentlige miljøsager

Digitalisering er et centralt værktøj i bestræbelserne på at modernisere den offentlige sektor og styrke samspillet mellem borger, virksomhed og stat. 80 procent af de danske kommuner, Miljøstyrelsen, Forsvaret og flere forsyningsselskaber benytter i dag GeoEnviron som et værktøj til, at håndtere miljøkrav og analysere data inden for teknik- og miljøforvaltning.

Vi har i gennem mange år forsynet den offentlige sektor med vores digitale løsninger, som gør det lettere, systematisk at indsamle og håndtere miljødata til analyse og rapportering i henhold til gældende lovgivning. Vi har oparbejdet en dyb indsigt i den offentlige forretning og løbende udvidet vores produktportefølje med dedikerede løsningsmodeller til at optimere ressourceforbruget i den offentlige opgaveløsning.

Samarbejde med Miljøstyrelsen

I 2014 blev GeoEnviron implementeret som fagløsning hos Miljøstyrelsen Virksomheder, som er godkendelses- og tilsynsmyndighed for en række større danske virksomheder. Dette omfattede også udvikling af integration til blandt andet deres ESDH-system Captia samt kvalitetsystemet D4. Hermed har brugerne én indgang til data – de kan oprette sager og dokumenter direkte i GeoEnviron med automatisk journalisering i Captia. Når dokumenterne oprettes, anvendes skabeloner direkte fra D4 systemet, og når brugerne har behov for at slå op i procedurerne i D4, kan det gøres direkte fra GeoEnviron.

En anden vigtig funktionalitet, som blev udviklet, er GeoEnvirons modul til tilsynsarbejdsplanlægning – et modul, som gør den årlige tilsynsplanlægning nemmere og sikrer, at Miljøstyrelsen overholder lovgivningen og opnår sine tilsynsmål.

 

 

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?