Kommuner

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Offentlig sagsbehandling inden for teknik og miljøforvaltning

GeoEnviron er målrettet til håndtering af data i forbindelse med administration og håndhævelse af lovgivningen på miljø- og teknikområdet, og er designet til at kommunikere på tværs af snitflader. Løsningen anvendes i dag af 80 procent af de danske kommuner samt af forsyningsselskaber, regioner og statslige forvaltninger og understøtter flere tusinde menneskers daglige arbejdsgange.

GeoEnviron løsningen til kommunerne går på tværs af forskellige fagområder inden for blandt andet miljøtilsyn, vandindvinding, jordforurening samt byggesag – og skaber struktur over alle relevante data, så de nemt kan bruges i det daglige arbejde og til diverse afrapporteringer. GeoEnviron er et uundværligt system for mange danske kommuner. Det er en kæmpe opgave at understøtte så mange menneskers arbejdsgange, dataindsamling, rapporter og beslutninger – ikke desto mindre er det præcis, hvad GeoEnviron gør.

Vi udvikler sammen med brugerne

Vi i Geokon lægger stor vægt på, at flest mulige kunder er med til at præge udviklingen af systemet, således at det lever op til brugernes behov og tidens lovkrav. Gennem en løbende, konstruktiv dialog med brugerne – blandt andet via vores Erfa grupper, der er dedikeret til de respektive fagområder sikres det, at GeoEnviron løsningen hele tiden udbygges og opdateres i henhold til kommunernes behov og ønsker.

 

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?