Job

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Geokon A/S

Geokon er en software virksomhed, som gennem årene har udviklet sig til en stor leverandør af IT løsninger til den offentlige- og private sektor.

Vores software er målrettet til teknik- og miljøadministration og vores produkter, løsninger og services er i dag implementeret i 80 procent af landets kommuner, staten og forsyningsselskaber.

Vores forretning udspringer af egen softwareudvikling, og vi er stolte over, at vores løsninger er med til at danne fundamentet for en effektiv og mere bæredygtig kontrol af miljøet.

Vi holder til i København, men har kunder over hele landet og samarbejder med en række udenlandske miljømyndigheder som eksempelvis i England og Malaysia.

Hvilke typer mennesker arbejder i Geokon?

Vi både udvikler, analyserer og implementerer – derfor består vores organisation også af utrolig mange profilsammensætninger. Vi er alt fra programmører, ingeniører til projektledere, geologer og endda astrofysikere.

Når du er ansat i Geokon, stortrives du i et tværfagligt miljø, hvor det tætte samarbejde med kolleger, kunder og leverandører er en del af hverdagen. Vi er nysgerrige og initiativrige. Vi motivereres af at have flere forskellige kasketter på, tilegne os ny viden og videreformidle den til hinanden og vores kunder.

Vi har et uformelt arbejdsklima, hvor vi lægger vægt på respekt, åbenhed og tillid, og og vi skaber resultater gennem personligt initiativ og samarbejde.

Vi håber du får lyst til at læse nærmere på siden – vi er altid på jagt efter talentfulde folk.

 

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?