GeoEnviron Rotter er kommet på Miljøportalen

kontakt os    36 72 30 11      info@geokon.dk

Anmeldelse af rotter

GeoEnviron Rotter har fået en ny integration med den fællesoffentlige database Rottereden – som samler alle data om rotter i Danmark. Brugerne af GeoEnviron Rotter skal ikke tænke anderledes, idet data løbende flyder automatisk fra GeoEnviron Rotter til den fælles offentlige database hos Danmarks Miljøportal.

GeoEnvirion Rotter med tilhørende webløsninger er et værktøj til at effektivisere den kommunale indsats mod rottebestanden. Løsningen består dels af et administrationsmodul i GeoEnviron, samt en webløsning til kommunens hjemmeside, hvor borgeren kan anmelde rotteforekomster, og en webløsning til bekæmpelsesenheden, “ude i marken”. Al informationen omkring anmeldelse og bekæmpelsesforløb håndteres i GeoEnviron, der automatisk sørger for indberetning til Naturstyrelsen. Alle data forbliver digitale, sagsbehandlerens manuelle indberetningsarbejde skæres væk, og den løbende ajourførelse af rottedatabasen sikrer, at de data, som udstilles på Danmarks Miljøportal, altid er retvisende og af højeste kvalitet.

Webløsning for borgere

En dedikeret webløsning til kommunens hjemmeside, hvor borgerne let og enkelt kan anmelde rotter online. Alle data lagres i den centrale database, hvor både kommune og skadedyrsbekæmpere har adgang til alle anmeldelser og kan reagere på dem.

Webløsning for skadedyrsbekæmpelsen

Skadedyrsbekæmperen er forbundet til databasen og kan via tablet og PC se alt fra nye anmeldelser, planlagte besøg eller forårs- og efterårskampagner mm. – sager kan oprettes og afsluttes på stedet. Derudover sammenholdes alle anmeldelser med kommunens adresse- og ejendomsoplysninger, så skadedyrsbekæmperen kan sætte ind præcis der, hvor rotten er set.

  • Borgerne kan nemt og simpelt anmelde rotteforekomster via kommunens hjemmeside. Alle adresseoplysninger valideres automatisk
  • Bekæmperen får besked om nye anmeldelser og kan hurtigt få overblik over alle udestående anmeldelser – både via lister og kort (Google Maps)
  • Løsningen omfatter også online registrering af de halvårlige kampagnebesøg – både via lister og kort (Google Maps)
  • Alt udført arbejde registreres af bekæmperen – enten i bilen på stedet eller efterfølgende på kontoret via en online webløsning
  • Kommunen har via GE Rotter det fulde overblik over alle igangværende og udførte aktiviteter
  • Via GeoEnvirons interne kortoverbygning kan kommunen hurtigt se den geografiske udbredelse af rotteforekomster

Opfølgning og planlægning

GeoEnviron Rotter sikrer opfølgning, fordi der til alle anmeldelser kan tilknyttes et vilkårligt antal tilsyn og håndhævelser. For hvert tilsyn er der mulighed for at tilknytte undersøgelser og bekæmpelser.

 

linkedinmaillinkedinmail
rssrss
0 Comments

Kontakt os

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

Geokon A/S  |  Rødovrevej 11  |  2610 Rødovre  |  CVRnr 15959177  |  36 72 30 11  |  info@geokon.dk

Log in

Forgot your details?